Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss Belgium
2009

Zeynep Sever

Miss België 2009

Zeynep Sever is geboren in Turkije op 9 juli 1989. Zeynep is op haar twaalfde levensjaar samen met haar mama naar België gekomen om definitief bij haar vader te wonen. Nu woont ze bij haar moeder in Molenbeek. Haar moeder geeft Turkse les. Haar vader woont in Anderlecht. Ze heeft 2 halfzussen. In de Spiroudôme in Charleroi is de negentienjarige Zeynep Sever verkozen tot Miss België 2009. De Henegouwse Cassandra D'Ermilio (21) en de Limburgse Michèle Thissen (20) grepen net naast de titel van miss België 2009 en eindigden eerste en tweede eredame.

Zeynep Sever - reizen

Zeynep Sever studeert toerisme maar haar droom is ooit Miss World of Miss Universe te worden. Zeynep is dan ook supergelukkig dat ze nu als Miss België kan deelnemen aan deze 2 belangrijkste internationale verkiezingen. Ze is sympathiek, en vriendelijk. Ze is de Miss met de eeuwige glimlach. Miss België 2009, Zeynep Sever, zal in haar jaar mooie reizen maken. Zo zal Zeynep een week naar Thailand gaan voor de badpakkenspecial van P-Magazine in gezelschap van Alizée Poulicek, Miss België 2008. Zeynep Sever zal tevens samen met Sandrine Corman, een week naar Mauritius gaan voor Ciné Télé Revue. 

Zeynep Sever : Miss Universe ?

Binnenkort vertrekt Zeynep Sever een maand naar Paradise Island in de Bahamas voor de verkiezing van Miss Universe en een maand naar Zuid-Afrika voor de verkiezing van Miss World. Zeynep laat er geen onduidelijkheid over bestaan. Ze neemt deel om te winnen. Kenners geven Zeynep Sever trouwens een goede kans om met het Miss Universe kroontje huiswaarts te keren! 

Zeynep Sever - Werk na Miss België

Na haar jaar als Miss België 2009, ambieerde Zeynep Sever een carrière als actrice. Intussen is ze getrouwd met de Turkse voetballer Volkan Demirel. Ze wonen samen in Turkije en hebben een dochtertje. Als Nationaal Comité wensen wij Zeynep Sever alvast veel succes!

Media: Zeynep Sever