Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss Belgium
2007

Annelien Coorevits

Miss België 2007

Annelien Coorevits werd op 19 december 2006 gekroond tot Miss België 2007. Annelien heeft haar studies Communicatiewetenschappen een jaartje op stand-by moeten zetten. Annelien is afkomstig uit Wijtschaete en is geboren op 3 december 1986. Zij was voordien ook al gekroond tot Miss West-Vlaanderen 2007.

Annelien Coorevits - Miss Universe

Annelien nam als Miss België 2007 deel aan de verkiezing Miss Universe 2007 in Mexico. Ze reisde ook naar Vietnam voor de badpakkenspecial van P-Magazine en naar Thailand voor de Showbizzkalender.Annelien Coorevits maakte samen met Joke Van de Velde, Miss België 2000, tevens een rondreis door Europa dankzij Patrick De Boeck van Flandria Rent.

Annelien Coorevits - Buitenland

In haar jaar als Miss België had ze de kans verschillende persoonlijkheden te ontmoeten zoals Donald Trump, Jamel Debouze en de acteurs van 'The bold and the Beautiful'.

Annelien Coorevits - Werk na Miss België

Annelien Coorevits heeft in september 2008 haar studies communicatiewetenschappen hervat. Haar studies combineerde Annelien nog met modellenwerk en actes de présence. In juni 2009 kwam ze op voor de gewestelijke verkiezingen. Ze nam ook regelmatig deel aan televisieprogramma's waaronder De tabel van Mendeljev en Twee tot de zesde macht. In het najaar van 2014 werd ze het gezicht van de vrouwenzender VIJF. In 2015 lanceerde Annelien haar eerste juwelencollectie en in het voorjaar van 2016 presenteerde ze het VIJF-programma Temptation Island. Wij wensen Annelien Coorevits veel succes! 

Media: Annelien Coorevits