Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss Belgium
2018

Angeline Flor Pua

Angeline Flor Pua, geboren in Antwerpen op 17 april 1995, werd Miss België 2018. Ze is van Filippijnse afkomst, maar werd dus wel in ons land geboren. Met de verkiezing van Angeline werd een soort Assepoester-verhaal werkelijkheid.

Angeline Flor Pua – Avontuurlijk

Angeline is zeer avontuurlijk aangelegd. Ze houdt van sporten als skydiven, duiken en ging ooit zelfs zwemmen met haaien. Daarnaast houdt ze van reizen en bakken. Ze spreekt Nederlands, Frans, Engels, en uiteraard ook Filippijns.

Angeline Flor Pua - Ambitieus

Angeline droomt er van om lijnpilote te worden. De Antwerpse zat tijdens de verkiezing van Miss België 2018 immers in haar laatste jaar aan de BAFA Flight Academy voor haar studies als lijnpilote: studies die ze zelf volledig bekostigde met niet minder dan zeven studentenjobs. Op de zwarte dag van 22 maart 2016 was ze tijdens de aanslagen op Zaventem ook aan het werk als ‘curing agent’: dat zijn de medewerkers die de reizigers verder helpen. Het liet een onuitwisbare indruk op het meisje van 22. Angeline doet er nu alles aan om haar Miss-jaar te combineren met haar laatstejaarsstudies en iets zegt ons dat deze geboren doorzetter daar gaat in slagen: the sky is dus werkelijk the limit voor Angeline.