Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

15 jaar Miss België! 

Darline Devos

In 2005 nam ik met trots de fakkel over van Mevrouw Cécile Muller.
Met respect voor alles wat ze bereikte, wens ik haar levenswerk verder te zetten.

Mijn naam, Darline Devos, staat voor een vrouw die reeds veel doelen bereikt heeft.
Op 18 jaar stapte ik, na mijn studies wetenschappelijke A met veel wiskunde, naar de Rijksuniversiteit van Gent, waar ik op 23 jaar mijn diploma van apotheker behaalde.

 

Darline Devos – een bewogen carrière

Tijdens de 3 jaar dat ik effectief als apothekeres werkzaam was, volgde ik een specialisatie aan de Vrije Universiteit in Brussel, in dermatologie en cosmetica, want mijn droom was immers : “meewerken aan de schoonheid van de mens”.

Toen kwam de opportuniteit om samen met mijn echtgenoot de firma Euronyl in Deinze over te nemen, waar ik al mijn talenten kon botvieren op de organisatie van een firma. Daar heb ik 15 jaar als manager alles kunnen leren over leiding geven, boekhouden, financiële zaken en human resources. Een bedrijf leiden doe ik met veel enthousiasme en inzet.

Daarnaast ben ik 9 jaar de voorzitster geweest van de verkiezing Miss Waregem Koerse. Deze verkiezing heb ik samen met Guy D'hooghe grootgebracht.

Darline Devos – levensmotto

Mijn hobby’s brengen mij ook bij wat innerlijke schoonheid is, ik doe aan yoga en leer shiatsu. Dit schenkt me de rust en sterkte die ik nodig heb om mijn doelen te bereiken.

Mijn doel : “meewerken aan de schoonheid van de mens, zowel innerlijk als uiterlijk”, kan ik nu dankzij Miss België ten volle nastreven.

Mijn naam, Darline Devos, staat voor Durf en Dynamisme.

Met respect voor het verleden,
Met respect voor het levenswerk van Mevrouw Cécile Muller,
Wil ik de verkiezing Miss België dynamiseren en 
In zijn volle glorie aan de top in België laten schitteren!

Darline Devos
Voorzitster
Nationaal Comité Miss België