Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss Belgium
2011

Justine De Jonckheere

Miss België 2011

Justine De Jonckheere is Miss België 2011 geworden op 9 januari 2011. Ze werd geboren in Menen op 24 maart 1992. Justine woont in Wevelgem bij haar ouders maar heeft eveneens een heel goede band met haar grootouders mamie en papie. Ze is enig kind. Justine studeert Rechten aan de universiteit van Kortrijk (Kulak). Ze houdt ervan om uit te gaan met vrienden en poseert graag voor de foto's. Justine is heel spontaan en sociaal.

Tijdens haar jaar kreeg Justine De Jonckheere heel veel leuke opdrachten. Zo stond ze op een aantal covers van magazines en was ze het gezicht van een aantal sponsormerken. Justine had nog niet veel kunnen reizen in haar leven maar daar kwam snel verandering in. Ze ging naar Zwitserland voor een fotoshoot met een uurwerkensponsor en Justine mocht in september ons land vertegenwoordigen op Miss Universe in Brazilië!

Justine De Jonckheere - Werk na Miss België

Na haar jaar behaalde Justine haar diploma Communicatiemanagement - PR. Ze begon te acteren in de serie Ghost Rockers op Ketnet. Daarnaast werkt ze veel als model of presentatrice.

Media: Justine De Jonckheere