Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss World Belgium 2012

Laura Beyne

Maandag 16 juli vertrekt Laura Beyne , Miss België 2012, naar Ordos , Mongolië in China om ons land te verdedigen op de verkiezing van Miss World 2012. Laura zal daar 5 weken verblijven voor voorbereidingen van de verkiezing en ze zal natuurlijk ook het land bezichtigen.

Ordos, een grote stad in de provincie Mongolië in het Noorden van China , is omcirkeld door de Gele Rivier en gelegen aan de Chinese Muur. De temperatuur is er momenteelaangenaam, rond de 25°. De voorbije maanden heeft Laura zich al goed kunnen voorbereiden. Allereerst deed ze een prachtige fotoshoot met Marnix de Paepe aan onze Belgische kust.

Verder kreeg ze Engelse en Spaanse les bij Elan-Languages, leerde ze haar mooie haren coifferen bij de Client dankzij Paul Mitchell en kreeg ze make-up les. Tijdens de volledige voorbereidingsperiode in China moet ze er trouwens elke dag uitzien als een echte diva.

Op het programma staan verschillende uitstappen , onder andere naar Shanghai, waar the World Designer Award zal uitgereikt worden en naar Changshu, de hoofdstad van de zuidelijke provincie Hunan, waar de temperatuur zal stijgen naar 35°.

Tijdens haar verblijf zal Laura de kans krijgen om aan de verschillende semi-finals van Miss World deel te nemen:
- Miss World Beach Beauty Final
- Miss World Sportswomen Final
- Miss World Talent Show Final
- Miss World Top Model Final
- Beauty with a purpose, elke Miss moet in haar land het goede doel steunen.

Sedert de maand mei is Laura gestart met het project Simon en Odil te steunen in België. Deze organisatie steunt langdurig zieke kinderen door hun leven op te vrolijken in het ziekenhuis, dat gaat van mooie decoratie in de kamers naar het organiseren van events voor deze kinderen. Laura woonde zelf een kookworkshop bij onder leiding van Frank Fol in het UZA te Edegem. Daarnaast is ze zelf samen met de kandidates uit alle provincies op zoek gegaan naar financiële support. Ook al loopt de actie nog maar anderhalve maand, toch heeft Laura samen met de kandidaten al een serieus bedrag verzameld dat ze vrijdag op een officiële persvoorstelling aan de organisatie van Simon en Odil zal overhandigen.

Uiteindelijk zal Laura deelnemen aan de 62ste finale van Miss World op 18 augustus in een schitterende zachtroze jurk van Debora Velasquez. Gisteren ontmoette ze reeds Miss Nederland World op een fotoshoot georganiseerd door onze sponsor Paul Mitchell in avondkleding van Debora Velasquez. Om zeker te zijn dat Laura’s jurken veilig op bestemming aankomen konden we dit jaar rekenen op een prachtige reiskofferset van het Belgische merk, Kipling.