Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss Belgium
2006

Virginie Claes

Miss België 2006

Virginie Claes werd op zondag 18 december gekroond tot Miss België 2006. Zij was net afgestudeerd, met grote onderscheiding, als handelsingenieur aan de universiteit van Leuven. Virginie is afkomstig uit Hasselt en is geboren op 17 december 1982. Zij werd tevens tot Miss Limburg gekroond.

Virginie Claes - Buitenland

Als Miss België maakte Virginie Claes vele reizen. Naar Egypte, Italië, Polen, Brazilië, Turkije, Zuid-Afrika, het filmfestival in Cannes, Disneyland Parijs. Virginie Claes, had als Miss België 2006, de eer om heel wat celebrities te ontmoeten zoals Jean-Claude Van Damme in Parijs, Eros Ramazotti, Michel Blanc, Michel Galabru, Gérard Dépardieu, Grégory Lemarchal en noem maar op.

Virginie Claes - Werk

Momenteel benut Virginie Claes haar diploma ten volle als creatieve assistente aan de Universiteit Hasselt bij de opleiding Verkeerskunde. Daarnaast is Virginie de pr-dame van het bedrijf Flandria Rent en verzorgt ze heel wat bedrijfspresentaties zowel in het Nederlands, Frans en/of Engels. Sinds april 2009 is Virginie Claes, als eerste Vlaamse presentatrice/reporter, op de Waalse zender RTL/TVI te zien zijn in haar eigen rubriek in het programma "I Comme" van Jacques van den Biggelaar.

Virginie Claes - Ambassadrice Hasselt

Vandaag nog is Virginie Claes een echte ambassadrice voor haar geboortestad Hasselt en provincie Limburg. Virginie zet zich vaak in voor het goede doel. Zo is zij meter van Unicef-Limburg en Drive Up Safety. In alles wat ze doet, wensen wij Virginie Claes alle succes! 
Media: Virginie Claes