Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss Belgium
2010

Cilou Annys

Miss België 2010

Cilou Annys is Miss België 2010 geworden op 10 januari 2010. Ze werd geboren in Brugge op 20 maart 1991. Tot heden woonde en studeerde Cilou in Brugge.
Haar grootouders van vaders kant zijn Walen, en van haar moeders kant zijn ze Vlaams, dat maakt haar een rasechte Belgische ! Als studente vertaler- tolk in Gent, deed ze ook al modellenwerk. Op foto is Miss België 2010 een echte kameleon.

Speciale shoots starring Cilou Annys

De Miss België 2010 partners zijn erg blij om met haar fotoshoots te doen. Samsung maakt Cilou Annyshet gezicht van hun nieuwe DIVA Collection. Deze collectie wordt gelanceerd op 3 februari. Gedurende twee weken siert het gezicht van Cilou Annys vele bushaltes en stadsplannen. Vogue zonnebrillen maakt Miss België 2010 het model voor hun nationale reclame. Met verschillende looks demonstreert Cilou Annys de nieuwste zonnebrillen. In februari ging zij naar Egypte voor Topcamera en Phax Bikini, om daar foto’s te maken voor hun catalogus.

Cilou Annys in het buitenland

Cilou Annys heeft tijdens haar jaar veel gereisd! Voor Miss World ging ze in november naar Vietnam. Maar ook Thailand stond opnieuw op haar agenda. Je kon Miss België 2010 ook terugvinden op het vakantiesalon bij Best Tours, en bij de toeristische dienst van Thailand, TAT. Voor haar sponsor Senz (chocolade) mocht zij eind juni naar New York als ambassadrice van hun product op een prestigieuze chocolade-beurs.

Cilou Annys in de Media

Cilou Annys mocht in februari mee doen aan de spannende Generatieshow van VRT en op VT4 kregen alle kijkers haar dagelijkse leven te zien in “Wat een leven”. Bij leuke evenementen was de Rode Loper aanwezig om Cilou Annys te filmen.

Er stond Cilou Annys nog veel te wachten. Zo werd miss België 2010 uitgenodigd door de eerste Minister Yves Leterme. Ook Hollywoord-ster  Jean-Claude Vandamme heeft Cilou Annys ontmoet.

Cilou Annys - Werk na Miss België

Cilou is sinds haar missenjaar nog actief als model. Zij heeft samen met haar vriend een kindje.

Media: Cilou Annys