Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

WITH A ROYAL TOUCH ON THE WAY TO MISS UNIVERSE

MISS UNIVERSE BELGIUM 2023 EMILIE VANSTEENKISTE

Miss België vliegt op vrijdag 3 november richting El Salvador voor de 72ste editie van Miss Universe.Emilie Vansteenkiste werd op 11 februari gekroond in De Panne tot Miss België 2023. 

Uiteraard zal Emilie een prachtige avondjurk van Atelier ExC dragen, maar ook haar nationaal kostuum komt uit de hand van Atelier ExC.Het Nationaal Comité Miss België bracht 2 aspecten samen, een persoonlijk en een nationaal element. Het persoonlijke element is de latin dance jurk.Deze jurk waarmee Emilie reeds danscompetities won, is rood, de kleur van passie, vormt de basis van het nationaal kostuum. Inderdaad onze Miss België is een gepassioneerde danseres!

Het nationale element is het meest exclusieve !Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Delphine van Saksen-Coburg, Prinses van België ontwierp de stof van haar sleep. De stof is bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

Prinses Delphine is naast een bekende artieste, ook een fashiondesigner. Ze lanceerde reeds haar eigen collectie  “DELPHINE WEARABLE ART”. 

Emilie  zal op 18 november ons land vertegenwoordigen op de meest prestigieuze internationale verkiezing, Miss Universe.