Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

For the first time, Miss Belgium can win Miss Universe!

Ja , inderdaad, Kedist is grote favoriet !   Kedist Deltour, Miss België 2021, werd Miss België eind maart 2021.

Om haar grote droom te verwezenlijken, werkte ze hard en ging ze zelfs naar Houston, USA voor coaching bij Miss Academy, onder leiding van Crystle Stewart, Miss USA 2008.  

Toen ze op het podium stond van Miss België was ze nog een bang vogeltje, maar ze straalde door haar schoonheid. Dit vogeltje transformeerde in een mooie zwaan, die nu blinkt van zelfvertrouwen en geluk.   Ze vertoeft nu al 12 dagen in Israël voor Miss Universe 2021. Na een 5-daags bezoek aan Jeruzalem, reisde ze verder naar het bekende vakantieoord Eilat om deel te nemen op 13 december, om 1 u ’s ochtends aan de verkiezing.

Jawel,  om 1 u ’s ochtends ? Waarom ?

Omdat het rechtstreeks wordt uitgezonden op 12 december op Fox in Amerika.   Uiteraard vertrekt ze met een valies vol prachtige avondjurken van Atelier ExC en de feestcollectie van Caroline Biss.    

Momenteel behoort onze Miss België tot de favorieten. Je kan dus ook voor haar stemmen. Ga naar www.missuniverse.com of download de app, Kies delegates en ga naar Belgium, Iedereen kan 1 gratis stem uitbrengen! Dus zeker doen !!!   

www.missuniverse.com ga naar delegates vote for BELGIUM

Maar je land vertegenwoordigen doe je ook in een nationaal kostuum, en dit nationaal kostuum heeft een boodschap :  

Born in Ethiopia - Raised in Belgium  

De jurk van Kedist heeft de Belgische kleuren. Haar vleugels hebben de Ethiopische kleuren.  

Kedist is opgevoed in België maar ze verloor haar Ethiopische schoonheid niet !  

Het kostuum werd zoals steeds ontworpen door Roman Van dycke, uit Namen.  

Haar avondjurk van de show werd gesponsord door Jovani Fashion, ook verkrijgbaar bij Atelier ExC. Wil je deze ongelooflijke jurk zien ? Dan moet je ons blijven volgen. De jurk zal in première getoond worden op de Prelims vrijdag avond 10 december om 8u30 Belgische tijd. We duimen voor haar !