Contacteer ons | Pers | Volg ons op:

Miss Universe Belgium 2008

Alizée Poulicek

Alizée, Miss België 2008, vertrok op 16 juni voor een maand naar Vietnam om op 14 juli in NaThrang deel te nemen aan Miss Universe 2008. Nicky Van Kets ontwierp speciaal voor deze avond een jurk met Swarovski steentjes.

Alizée heeft zich laten opmerken.

De organisatie Miss Universe organiseert elk jaar een veiling voor het goede doel. Hiervoor moeten alle kandidates een geschenk meebrengen dat per opbod wordt verkocht. Alizée nam voor België een juweel mee van onze hoofdsponsor Swarovski, en won daarmee de eerste prijs! Het juweel bracht maar liefst 15.000 dollar op voor de ‘Nguyen Thai Binh Scholarship fund’, een organisatie die geld inzamelt voor minder begunstigde studenten. Het publiek was bijzonder dol op het juweel, twee vrouwen boden tegen elkaar op en zelfs een kandidate deed een bod van 1.500 euro. Alizée is zeer trots op haar bijdrage!

Face of the Universe

Tijdens de Miss Universe verkiezing in Na Thrang werd Alizee verkozen tot ‘Face of the Universe’, ze wordt gevolgd door Miss Mexico en Miss Universe 2008, Miss Venezuela. Voor de titel ‘Miss Photogenic’ kreeg ze de tweede plaats en daarmee volgde ze onmiddellijk de winnares Dayana Mendoza uit Venezuela, op.